Menu

VV Diepenheim en de Hofpas: een prima combinatie

Publicatiedatum: 21-02-2018

Vanaf 1 oktober 2017 doet voetbalvereniging Diepenheim mee aan de Hofpas. Tijdens een thema avond over subsidies en financien, georganiseerd door vv Diepenheim maakten Diepenheimse verenigingen en stichtingen voor het eerst kennis met de Hofpas. "Het initiatief werd met groot enthousiasme ontvangen", aldus voorzitter Karin Vrielink.

V.V. Diepenheim heeft een visiedocument opgesteld genaamd: "de Koppel 2.0" Hierin is opgenomen dat de vereniging meer wil zijn dan alleen een voetbalvereniging. De vereniging is nadrukkelijk op zoek naar maatschappelijke verbreding van haar functie. Samenwerking met andere verenigingen, ondernemers en inwoners in Diepenheim is daarbij een belangrijk uitgangspunt. De ideeën uit de Koppel 2.0 sluiten dan ook naadloos aan bij de visie van de Hofpas. Met de Hofpas verwacht v.v. Diepenheim extra inkomsten te genereren die weer kunnen worden ingezet voor sport- en beweegactiviteiten buiten het reguliere aanbod om.

Promotie van de Hofpas

V.V. Diepenheim maakt haar leden via de website, de nieuwsbrief en social media kanalen enthousiast om ook voor de vereniging te sparen. "Veel van onze leden zijn ook lid van andere Diepenheimse verenigingen. Het tussendoor kunnen wisselen van vereniging is dan ook een hele fijne optie", aldus voorzitter Karin Vrielink.

Toekomst van de Hofpas

Tenslotte heeft Vrielink nog een tip voor de toekomst. "Dit jaar gaan we ons ook bezinnen op het vrijwilligersbeleid. Misschien is het een optie om de Hofpas te gebruiken voor het belonen van vrijwilligers?"

Ook iets voor jouw vereniging?

Elke vereniging of club die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kan meesparen met de Hofpas. Kijk op www.hofpas.nl hoe het werkt. En heb je er wel eens aan gedacht om de Hofpas uit te delen aan de leden? Stuur een mailtje naar info@hofpas.nl voor meer informatie.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Laat een reactie achter


Powered by Loyaltygroup BV